Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tegyél rádiót az eOldaladra!

2009.09.25

 

Több ezer legális zenecsatorna közül válogatva kiteheted kedvenceidet a weboldaladra.

A HotDog HotCast.hu szolgáltatása az eOldal készítőinek is elérhető!

Megújult az első számú hazai ifjúsági portál, a HotDog.hu online rádió szolgáltatása! Ez idáig az közösség tagjai csupán olyan rádiókat készíthettek, melyekben a dalok folyamatos lejátszás mellett voltak hallgathatók, ám egy új fejlesztést követően a HotCast rádiók lejátszási listája már léptethető is.

Jelenleg az oldal használói több mint 3800 különböző rádiót halmoztak fel mindenféle zenei stílusban a kemény rocktól az elektronikus zenéken át, a pop és RnB stílusig, melyek között bárki kedvére válogathat, vagy akár fel is használhatja saját oldala megzenésítéséhez. A rádiók ugyanis egy beilleszthető kóddal könnyedén bármely oldalon elhelyezhetők.

Ha felkeltettük az érdeklődésed a HotDog.hu online rádióival, akkor keresd fel a HotCast.hu oldalt, mely a szolgáltatás nyitóoldala.

Az alábbi weboldalon kedvedre válogathatsz a listaoldalakon is: http://www.hotdog.hu/hotcast/hotcast_list.hot

A kiválasztott HotCast rádió "Megosztás, hotcast átvétele" ablakából válaszd ki a nagy- vagy kisméretű lejátszó HTML kódját, melynek beillesztése után oldaladra kikerülhet a kedvenc zenecsatornád. A nagyobbik doboz 559x444 pixelt, míg a kisebbik mindössze 227x105 pixelt foglal el lapodon.

Mondhatnánk azt is, hogy "eOldaloljunk"!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

SCM Music Player

(Exousia, 2016.10.13 10:30)

üdv.
Én nekem olyan kérdésem lenne,hogy SCM Music Playert hogyan tudnám beilleszteni az oldalamra? Van HTML kódja, csak éppenséggel még arra nem jöttem rá, hogyan lehetne berakni.

3200 Gyöngyös Aranysas.út 62

(Cserna Zoltánné, 2014.11.26 15:59)

Oldalamra zenedobozt szeretnék feltölteni

Re

(Patrik, 2012.06.24 10:05)

Hello egy kérdésem lenne van egy oldalam (elég rosszul halad)
és némi segítség kéne mert ennek az oldalnak a bal menüpontjai nagyon tetszenek a kicsit 3D kinézet miatt segítség kéne h hogyan tudom így én is megcsinálni?

 

 

Profilkép


Facebook

Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2021 >>