Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keresőoptimalizálási trükkök 1.

2009.09.25

 

 

Szeretnéd, hogy eOldalad még jobb helyen legyen a keresőkben? Nézzünk egy tuti tippet, mely eddig mindenkinek bevált!

Weboldaladnak nem csak az tesz jót látogatottság szempontjából, hogy más oldalak linkelik. Ha olyan tartalmat kínálsz az olvasóidnak, melyre azok szívesen rákattintanak, a keresőmotorok ezt is észreveszik. Azaz az oldalad értéke megnő, mert jó tartalmat ajánlottál másoknak.

Vigyázz, a túl sok kifelé mutató link sem túl jó! A linkajánlás ugyanúgy működik, mint a szóbeli ajánlás. Ha ismerőseidet túl sok ajánlással fárasztod, elfordulnak tőled. Egy 500 karakteres szövegben bőven elegendő 2-4 link ajánlása. Ha az ajánlások nem érdeklik ismerőseidet, szintén elhagynak. Ne verd át őket! Ha az oldalad például Pinkről az énekesnőről szól, és belinkeled a nevére a rózsaszín dolgokról szóló pink.lap.hu oldalt, akkor átverted az olvasóidat. Az ilyen akciókat a látogatók és a keresőmotorok sem értékelik túlzottan.

Ne feledd, az olvasóid hisznek neked, megbíznak benned és gondolataidban. Ha ajánlásaid értékesek, akkor eOldalad értéke is megnő, és lapod előrébb kerülhet a keresőkben, legyen szó akár a Google, a Yahoo, a Bing keresőkről! Attól pedig nem kell félned, hogy olvasóid nem néznek többé vissza az oldaladra. Emlékezz, akinek jó ajánlást adtál korábban, megkeres legközelebb is!

Folytatjuk...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

www.kenofan.eoldal.hu

(Miki, 2012.03.03 17:09)

Természetesen fontosak a linkek, de az is, hogy egy-egy oldalon mivel kezded mondandódat. Gondold először végig: ha olyan információt szeretnél találni az Interneten, mint amilyet a Te oldalad tartalmaz, milyen szavakat írnál be a keresőbe. Ehhez igazítsd weboldalad címét, a menüpontok elnevezését; és természetesen a főoldalon (és egy-egy aloldalon is), úgy fogalmazd meg az első egy-két sort, hogy abban minél több olyan szó legyen, amelyekre rákereshetnek jövőbeli olvasóid.

abdai.eoldala.hu

(Anikó, 2010.12.31 22:33)

Ehhez annyit fűznék hozzá,lehetőleg magasabb pagerank értékű oldal mutasson oldaladra,a tartalom szerintem elhanyagolható,és a linkek ajánlása új ablakban történjen,hogy oldaladat ne kelljen elhagyni közben.

http://www.teto-fedo.hu

(zoli, 2011.12.01 05:19)

Ez hulyeseg. Lehetnek akarmilyen radmutato linkjeid, ha a tartalmat elhanyagolod az egesz semmit nem er!

http://k-optim.hu/

(Keresőoptimalizálás, 2010.04.14 14:47)

Amennyiben gondolod, szívesen adunk tanácsot, jobb keresőhelyezések eléréséhez.
http://k-optim.hu/

 

 

Profilkép


Facebook

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>